Lördags lyx

Brukar alltid dricka kaffe på morgonen, innan dieten hade jag laktosfri mjölk i men under dieten skulle det undvikas. Så är van vid att dricka svart kaffe, man vänjer ju sig ;) men det är godare med en skvätt mjölk i! fick tips av coachen att man kunde ha en äggula i ( undviker så mkt som möjligt mjölkprodukter fortfarande ) , testade med kokosmjölk men inte alls samma smak, så har testat med äggula nu, sååå himla gott!! Det smakar som om man har grädde i, förmodar att det är så i o med äggula är fett, så ett tips, kan/ vill du undvika mjölkprodukter så vispa i en äggula i kaffet!! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-