Första steget

Äntligen på rätt spår! Gymmet igår, så härligt med träningsvärk igen! :)

Idag var jag ute och sprang, va vänta? Jo precis, mitt huvud har fått för sig att jag ska börja med "lång distans" igen. Så från tanke till handling har jag gått, sen ska det bara upprepas regelbundet så att det blir en vana och gör lite nytta ;) men det var/ är så härligt när man väl tatt sig i kragen och gjort det. Första 200 m trodde jag att jag skulle dö ( trodde inte det skulle va sååå farligt, jag kör ju intervaller ) haha! Men sen kom man in i ett liiiitet "flow" så det kändes okej, fast det skönaste va nog att solen va framme ;) håll tummarna att detta håller i sig ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-