Tummen ner!

Då va det min tur... När träningen går som bäst så självklart kommer det, halsont O snuvig. Benen skulle fått sitt idag, men jag vilar och hoppas på att kunna köra på imorgon istället! Det får bli lite tid framför datan, fixa till hemsidan ( ett tag sedan jag la energi på det så nu ska den uppdateras lite :) )

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-