Sund livsstil

Det finns mycket att säga, man kan tolka det så olika. Jag vill lära ut sund livsstil, äta bra = äta så att man har energi, får i sig alla viktiga delar = jämn fördelning av kh, protein, fett, vitaminer, mineraler. Man ska lära sig att ta kontrollen på sitt begär. Man ska också träna= för det psykiska och fysiken, så att man slipper värk, skador, hjärtat behöver jobba, men visst absolut många vill även träna för speglens skull. Men var går gränsen där, blir vi nöjda? Ska man vara nöjd elr man ska alltid sträva efter bättre?

Vi alla är olika, har olika mål, olika syner på vår kropp, men kom ihåg att det viktigaste är att må bra både fysiskt och psykiskt samtidigt!! Att hitta balansen, hitta där vi trivs är inte lätt men det går.

Min situation just nu, att hitta min balans efter en tävlingsdiet... Lättare sagt än gjort, huvudet spökar. Minska på träningen, öka maten men hur mkt? Det var underbart att se rutorna på magen!!! Men är det sunt att ha det? Det finns mycket fusk, många som har rutor alltid, mår dem bra? Vi har olika kroppar, vissa är "smala" i sig själva då dem lättare kan va definerade trots dem äter mkt men så är inte alla fall..

Jag är en gotte gris, elr var? Jag vill inte vara det, det är inget bra att stoppa i sig så vrf gör man det då? Man vinner inget på det, kostar pengar och man lägger på sig bara. Jag vill inte gå upp mer i fett, men kan inte heller ligga för lågt för att bygga upp musklerna. Kroppen suger in o sparar allt just nu!! Försöker hitta en kost som passar mig, exprementerar och hoppas kroppen kommer svara positivt snart. Den är så känslig, hoppas den Snart förstår att det inte är svält längre.

Jag är en person som gillar att sträva efter något, men mot vad? Både yrkesmässigt och träningsmässigt finns det mycket att uppnå. Har inte riktigt kommit överäns med mig själv. Vill jag tävla igen? Vad vill jag tävla i? När isf? Vill jag satsta på någon utb i år?

Blickar tbx, På söndag är det 7v sen jag stod på scenen. vrf gör man dåliga val mot sig själv? Jo för att ta lärdom!! Man kan inte leva på gamla meriter, så det är bara att fokusera och hitta rätt väg!! Nu kör vi, sommar 2014 har jag som mål att ha hittat min livsstil!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-