Debuten klar

Då är tävlingen gjord, vi va 27 tjejer i min längdklass. Alla fick gå ut på scenen och domaren skulle ta ut dem 15 bästa. Tyvärr kom jag ej med där. Vi som blev eliminerade där har ej fått reda på poäng elr placering, frågan är om man vill veta elr ej ;)

Jag är jätte nöjd ändå, jag misslyckades med laddningen av kolhydraterna som skulle ner. Det gör att musklerna "sväller" , ksnske hade det gjort några poäng ? Vem vet, svårt att spekulera i. Jag behöver mer massa, framförallt på benen och axlarna om jag ska tävla igen.

Första tävlingen är alltid lite speciellt, man har inget och jämföra med, man vet inte hur mkt massa man egentligen har, hur kroppen svarar på laddningen som görs innan scenen. För vissa är detta en höjdpunkt att stå på scen, för mig som inte är tävlingsmänniska utan gör det för mig själv så kommer jag inte tävla igen ( inte närmsta året iaf ;) )

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-