Slitet ger resultat

På mina 167 cm

3/5 då jag var som tyngst i våras

64,3 kg

Midja navel 84 cm

Bröst 87 cm

Lår 48 cm

Rumpa 98 cm

Arm 31 cm

Idag 9/11, 6 månader med striktare kost och mer konditions träning

50,7 kg

Midja 68 cm

Bröst 78,5 cm

Lår 46 cm

Rumpa 86 cm

Arm 27 cm

Jag har i genomsnitt gått ner 600 g i veckan, det kan kännas lite under tiden man kämpar men efter ett par månader så syns resultatet på kroppen och då är det värt allt slit! Självklart går motivationen upp och ner , ibland vill man ge upp men håller man bara ut den dagen så är dagen där på mycket bättre. Man känner sig starkare och man ska vara stolt över sig själv!! Hitta tankarna som fick dig att börja på din resa till ditt mål.

Här kommer sanningen på bilder.. Man är blind mot sig själv. Både när man går upp och ner i vikt. Bilder talar sanning! Mitt mål är något mitt emellan, första bilderna är jag svullen som en liten gris :) och nu har jag inga bröst eller rumpa ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-