Sitter och drömmer mig bort, kanske, förhoppningsvis får jag en dröm att bli verklighet... Egen lokal där jag kan träna mina kunder, Jag vill satsa på: PT i grupp - det är det som funkar, ger garanterat resultat!! vill du ha stöd av en personlig tränare? Få kostupplägg? Träna varierat och effektivt? Anmäl dig till PT i grupp och få en ny kick i din hälsa, bara hör av dig, kommer finnas morgon och kvällspass!! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-