I min egen bubbla

Man får det man kämpar för, äntligen har jag fått det jag ville se... Mina små magmuskler har börjat krypa fram. Efter allt slit och all tid så är det en ego boost!! Men, jag har märkt att man är även ego i många situationer just nu. ( man prioriterar att träna/ laga mat ist för att träffa kompisar, vill jag träffa ngn så får det planeras in i mellan, man svarar ej i tele för man måste äta- dem kanske pratar länge så jag måste äta först, tyvärr fick jag avstå från en kompis möhippa- man är inte lika rolig att ha med som sällskap, det enda man har i huvudet är - har jag med mig alla matlådor? Nu ska jag äta, fryser, mår illa, lätt irriterad, måste dricka mycket, All energi man har läggs på gymmet, promenaderna går man bara- känns som benen kan rundan. Det som är bra, jag är inte hungrig! Bara jag äter på mina tider så håller jag mig på jämn nivå, men i och med man äter enformigt så blir man inte "mätt/ tillfredsställd " på alla plan och det är det kroppen skriker efter. Men nu är det inte lång tid kvar!! Det har varit värt det hitentills, så det kommer vara värt dem sista 6v också. Snart har jag nått mitt mål, body fitness scenen!! :) Men jag inte ensam, jag har min sambo som får stå ut med en hel del men han är guld värd som hjälper och stöttar mig så gott det går och några vänner förstår och hejjar på mig. Man kanske tror att det är en ensam sport, det är det delvis men många blir inblanande och påverkade av att man lever såhär. Man är inte den gamla vanliga Lizette... Men jag försöker så gott jag kan! Alla är självklart olika och reagerar olika när man går på diet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-