Funktionellt

Jag är en "gym" människa, slita med hantlar och stänger och pressa sig extra hårt i maskinerna!! men idag så blev dagens pass helt plötsligt funktionellt!! Jag körde övningar med bara min kropp, trx, kettlebells, styrka och kondition i ett. Så roligt och så bra!! Har funderat den senaste tiden att övergå till den sortens träning, och det kommer jag att göra efter min tävling är gjord!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-