Sådär, lite önskemål har jag fått om att trycka upp lite kläder till kunder eller vem som helst. Så det är val dags att ta tag i det nu, linne - t-shirt och långarmad tjocktröja hade jag tänkt ta in. Ska bara hitta bra modeller, tjocktröjan är klar ( den har jag redan själv och är jätte nöjd ) så hojta till om ni är intresserade av att göra lite "reklam" för mig ;) ska fundera ut fräcka tryck!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-