Denna vecka har det gått riktigt bra med träningen, tränsingsvärk i alla muskler!! Tummen upp :)

Har tänkt mycket på tävlingen idag, ska göra debut i bodyfitness på luciapokalen. Tänker mest på om jag börjar för tidigt, har för lite massa, när jag väl dietar så ser man musklerna på ett annat sätt, symetrin. Hur dieten kommer gå, reagerar kroppen enkelt eller jag kommer få slita som ett djur ( självklart kommer man slita ändå ) men ni förstår, man har ju bara dem där 20 veckorna på sig!! Men sen tänker jag såklart också på hur underbart det kommer vara att stå där och ha uppnåt sin dröm med en förhoppningsvis grym fysik! :)

En annan liten sak jag måste öva på i sommar är att gå i klackar!!! Jag är o har aldrig varit en klack människa ;o

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

-