Tiden flyger iväg

Man blir lätt självblind, idag tittade jag på bilder från tiden precis innan jag började styrketräna. För ca 4 år sen började jag på gym , det tar tid att bygga muskler. Vissa perioder är man "seriös" o vissa mindre. Men det har utvecklas en hel del och det är ju bra! Kanske därför kläderna inte passar längre ? ;) jag tycker det är snyggt med muskler, rumpa, bröst!! Ha en fast kropp och inte bara smal!

Det tar tid, låt det ta tid, alla kommer till en platå, ge inte upp, hitta glädjen, gör det för DIG!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-