Älskar att exprimentera i köket! Idag blev det lite nyttigare scones.

4 dl fullkorns dinkelmjöl

1/2 dl vetemjöl

1/2 dl havregryn

2 tsk bakpulver

2 dl lätt kvarg

En skvätt mjölk

Lite salt

Några russin

Ugenen 250 grader i 15 min

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kosttillskottguiden » Kosttillskott:  ”Här finns mer info om kosttillskott, proteinpulver och omega 3-tillskott: https:..”

  • Mona wimhed » Ny period startar :  ”Hej Jag undrar om du har fler platser? Om - vilka tider? Mvh Mona”

  • Sussie » :  ”Gör gärna om det igen, denna gång utan blåsor! ;-)”

  • Cissi » Forever Living:  ”Låter spännande. Intresserad ”

  • carolina » Chokladpudding:  ”Hej!! sitter precis och tittar på din sida och fick syn på din pudding. Jag är c..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-